Tetoválás és piercing

Tetoválás kezelése

Amire szükséged lesz a kezeléshez:

BEPANTHEN KENŐCS, nem a krém

( Mással kenni TILOS!!!)

– Hagyományos  BABA szappan

– háztartási fólia (folpack)

– ragtapasz

– papírtörlő (zsebkendő NEM JÓ!!!)

A kezelés folyamata:

– Az első két nap:

Amikor kész a tetoválásod lefóliázza a tetoválód. Ezt a fóliát 2-4 óra múlva leveheted. Mosd meg a tetoválásod antibakteriális szappannal.

Fontos! Jó alaposan mosd meg a tetoválásod, és öblítsd le (ne áztasd), hogy semmi ne maradjon rajta a szappanból vagy a lemosni kívánt, testnedvvel keveredett festékből, amit a bőröd dolgoz ki magából. Töröld szárazra. Lágyan és vékonyan kend be a Bepanthennel, majd fóliázd le újra!

Ezt a fóliázást az első két napban 3-4 óránként ismételd meg.

A második-harmadik nap után:

Már nem kell leragasztanod, lefóliáznod a tetoválásod!!! Elég ha lágyan egész vékonyan bekened Bepanthennel. Napi 4-5 alkalommal kell krémezned.

4-5 nap után elkezd majd hámlani a tetoválásod, nem kell tőle megijedni, EZ A TERMÉSZETES FOLYAMAT! Körülbelül 10-14 nap mire teljesen begyógyul.

Amire ügyelned kell:  Ne hanyagold el a krémezést, mert kiszáradhat a tetoválás, de az is baj, ha túlkened, próbáld megtalálni a középutat.

– A GYÓGYULÁSI IDŐ ALATT NE ÁZTASD, NE MENJ SZAUNÁBA, SZOLÁRIUMBA, NE NAPOZTASD, ÉS NE VAKARD, még akkor sem, ha viszket! A varrt tilos leszedni, várd meg, míg magától leesik!

GYÓGYULÁS UTÁN: amennyiben napra/szoláriumba mész, használj minél magasabb faktorszámú naptejet!
MIUTÁN TELJESEN LEHÁMLOTT A TETOVÁLÁSOD, TESTÁPOLÓVAL KELL MÁR CSAK KENNED, NEM BEPANTHENNEL!!!

4-5 hét elteltével gyere be megmutatni a tetkód, mert a tetoválásokra 2 hónap garanciát vállalunk, ha ennél hosszabb idő elteltével jelzed, hogy korrigáltatni szeretnél benne valamit, akkor azért legalább az alapárat el fogjuk kérni tőled.

 

Amennyiben a kezelést nem tartod be, és nem megfelelően gyógyul a tetoválásod, minden felelősség téged terhel.