Tetoválás és piercing

Érdekességek

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Az ajak piercingek típusairól dióhéjban!

A testékszerekből sokféle típus létezik, ezeket általában aszerint lehet megkülönböztetni, hogy melyik testrészen helyezik el őket, de a piercing is többféle lehet. A piercingek szinte bárhová kerülhetnek, hiszen a microdermal piercingek már a bőr alá bárhol rögzíthetőek. A hagyományos piercingek azonban első sorban az arc meghatározott pontjain kapnak helyet, ahol alkalmas a bőr a lyukasztásra.

A száj vagy más néven ajak piercingek egy külön kategóriát képviselnek a testékszerek között. Azokat a testékszereket nevezzük ajak piercingeknek, amik a szájban, a száj környékén vagy a szájüregben helyezkednek el. Nem is gondolnád, hogy mennyi ajak piercing típus létezik.

Az ajak piercingek típusait az alapján különböztetjük meg, hogy pontosan hol található a szúrás helye. Az ajak piercingek közé soroljuk a nyelvbe és az orcákba szúrt testékszereket is. A többi testékszer egy vagy több is lehet egyszerre, a szájba vagy a száj köré kerül. A ajak piercing típusok angol elnevezést kaptak, így lehet őket megkülönböztetni.

A legtöbb a bites vagyis harapás témája köré szerveződik, ennek alapján van angel bite, snake bite, cyber bite, shark bite vagy spider bite elnevezésű piercing is. A testékszer lehet kővel díszített piercing, gömb, tüske vagy karika is, kerülhet szimmetrikusan a száj két oldalára, alulra, felülre vagy közvetlenül az ajkakba. A piercing imitálhat szépségpöttyöt is, ezt nevezzük monroe ajak piercingnek.

Mindenki a saját maga számára legjobbat szúrassa, de arra ügyeljen, hogy minőségi testékszert, tapasztalt piercert és jó hírű szalont válasszon. Ezután már csak a gyógyulás idejét kell kivárni, betartani a kezelésre vonatkozó előírásokat és készen is van a dekoratív, figyelemfelkeltő testékszer!

Ha szeretnél egy újat vagy éppen a legelső testékszeredet megcsináltatni, akkor keress fel minket a szalonban! Kérj időpontot piercereinktől a honlapon található elérhetőségek egyikén! Nemsokára elkészítjük a szúrást és a piercingedet, amivel büszkén távozhatsz a szalonból!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Microdermal piercing vagy felszíni ékszer a jó választás?

A piercingek között is érdekességnek számít a testékszerek egy különleges típusa, a microdermal piercing. A microdermal piercing nemcsak egyedi, de azok előtt is új lehetőségeket nyit, akik nem a hagyományos testrészekre szeretnének ékszert szúratni maguknak. A microdermal piercing a bőr alá kerül, ezért gyakorlatilag bárhová be lehet helyezni.

A bőrbe kerülhet felszíni ékszer is, ami nem egyenlő a microdermal piercinggel. A felszíni piercing nem simul a bőrre, hanem valamilyen kiálló része van, mint például egy gömb. Általában a felszíni piercingek úgy kerülhetnek a nem szokványos bőrfelületekbe, hogy kiemelt figyelmet kell fordítani rájuk. A kialakításuknál fogva nehezebben illeszkednek a testfelületre, könnyebben sérülnek és gyulladnak be a gyógyulási fázis alatt. Ennek alapján a microdermal piercing jóval előnyösebb választás azok számára, akik nem megszokott helyre szeretnének piercinget szúratni maguknak. Mivel a fej lecsavarható, így bármikor tudod ki tudod cserélni magadnak, ha meguntad az egyik ékszert.

A microdermal piercing szépen simul a bőrre, egy pontos érintkezik azzal és mivel a bőr alá kerül, stabilabb és biztonságosabb is a viselése. A biztonsághoz az is hozzájárul, hogy a microdermal piercingeket titániumból készítik. Ennek köszönhetően egy ilyen piercing annyira tartós, hogy akár élethosszig viselhető, persze a szabályok megfelelő betartása mellett. Az egypontos piercingként is emlegetett testékszer bizonyos helyeken szó szerint át tudja venni az ékszer helyét és vonzza a tekintetet.

Szeretnél a piercingesek táborából is kitűnni? Megvan a fejedben a kép, hogy hová szeretnél testékszert, de a hagyományos piercingekkel ezt nem lehet ideális módon megvalósítani? A microdermal piercing a Te választásod, mi pedig segítünk megvalósítani!

Keress fel minket a tetováló szalonunkban személyesen vagy kérdezz minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén! Amikor minden választ megkaptál, már csak az időpontot kell egyeztetnünk és hamarosan elkészül az új microdermal piercinged!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

A szájkörnyéki piercingedet készíttesd nálunk!

A testékszerek viselése ma már széles körben elfogadottá vált, sokan döntenek úgy, hogy követik a divatot, és piercinget csináltatnak. Akár divatból, akár komoly megfontolásból dönt úgy valaki, hogy testékszert rakat be magának, a legfontosabb dolog egy megbízható szalon kiválasztása.
szájkörnyéki piercingek azok, amik talán a legtöbb rizikót rejtik magukban. A szájba, nyelvbe, a száj körüli területre behelyezett piercingek teljes gyógyulása akár hat hónapig is elhúzódhat. Ennek ellenére a száj, nyelv sebei jól és gyorsan gyógyulnak, ha nem hagyják őket begyulladni, elfertőződni.
Korántsem mindegy, hogy a szájkörnyéki piercing elkészítését kire bízod. Szalon és szalon között nagy különbség lehet, ahogyan piercer és piercer között is. Attól, hogy valaki hirdeti magát és csinált már testékszer behelyezést, még egyáltalán nem biztos, hogy a munkája értékelhető. Egy ilyen, nem megbízható szalonban csináltatott szájkörnyéki piercing pedig sok kellemetlen panasszal járhat.

A piercernek tudnia kell, hogy hová szúrjon, milyen méretű és formájú ideiglenes szájkörnyéki piercinget helyezzen be, különben hiába tart be minden előírást a vendég, rossz vége lehet a dolognak.
Azért ne ijedj meg, nem véletlenül van olyan sok mindenkinek probléma mentes szájkörnyéki piercingje! Győri tetováló szalonunkban minden adott ahhoz, hogy végre megvalósíthasd, amire vágysz, és legyen egy vagy több, szájkörnyéki piercinged! A szalon tiszta, higiénikus, tökéletesen felszerelt. A legjobb eszközökkel, festékekkel dolgoznak kollégáink és gondoskodnak arról, hogy a Te piercinged is olyan legyen, amilyennek lennie kell! Fogadd meg tanácsainkat és a gyógyulás gond nélkül végbe megy majd!

Csak szánj időt arra, hogy megtaláld a legjobb szalont és szakembert, hogy zavartalanul viselhesd az új testékszeredet! Várunk Téged is győri tetováló szalonunkban, amikor szeretnéd! Bármikor eljöhetsz hozzánk nyitvatartási időben, és meggyőződhetsz arról, hogyan dolgozunk. Ha kérdésed van, keress minket elérhetőségeink egyikén!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Tetoválás Győrben? Emlékezz tetoválásokon keresztül!

Tetováltatni sokféle okból mennek el az emberek, ennek megfelelően a varratott minták is nagyon sokfélék lehetnek. Azok között is vannak eltérő célokkal érkező vendégek, akik a tetoválást Győrben akarják megcsináltatni. A tetoválás egy végleges dolog, maradandó díszítés, ami ennél fogva alkalmas arra is, hogy mélyebb jelentéssel bírjon. Nemcsak dísznek, divatból kerülhet egy minta a kiválasztott bőrfelületre, hanem azért is, hogy emléket állítson valakinek vagy valaminek.

 

Ha Te is ilyen tervet szeretnél megvalósítani és győri tetováláshoz szeretnél találni olyan szalont, ahol pontosan ügyelnek a részletekre, érdemes minket megismerned. A tetoválás Győrben készül, de garantáljuk, hogy nemzetközi színvonalhoz illő munkák kerülnek ki tetoválóink kezei és tűi alól.

A kész tetoválás Győrben kap formát, de bárhová is mész, emlékeztetni fog arra, aki nem lehet Veled. Ha már van kész ötleted, segítünk abban, hogy elkészüljön a végleges verzió, de akkor se bizonytalanodj el, ha nem tudod, hogy mit ábrázoljon a tetoválásod. Tapasztalt, kreatív és profi tetoválóink ebben is a segítségedre lesznek.

Amennyiben tetoválást Győrben tervezel készíttetni, gyere el hozzánk, és ismerd meg szalonunk munkáit személyesen vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Tetováló szalonból sok van, de nem mindegy, hol tetováltatsz!

A tetoválás vagy a testékszer elkészíttetéséhez keress egy tetováló szalont, egy szakembert, és bízd rá magad. Ilyen egyszerű a dolog, ha egy régóta dédelgetett álmodat szeretnéd megvalósítani. Persze nem mindegy, hogy melyik és milyen tetováló szalonba mész be, ahogyan az sem, hogy mi kerül a bőrödre és a bőrödbe véglegesen.

tetováló szalonok sem egyformák, van olyan, ami tökéletesen megfelel minden előírásnak és még a berendezése is divatos, de lehet, hogy az ott dolgozó tetoválók munkája nem üti meg azt a szintet, amit elvársz. Vannak olyan tetováló szalonok, ahol a tetoválók munkája felkelti az érdeklődésedet, de a szalon cseppet sem bizalomgerjesztő és jobb, ha nem engedsz tűt a bőröd közelébe. Olyan tetováló szalonok is léteznek, ahol sem a környezet, sem a referenciák nem meggyőzőek, és mindenki jobban jár, ha messze elkerüli.

A tetoválás nem az a dolog, amivel jó kísérletezni, mert gyakorlatilag egy dobása van az embernek, elsőre tökéletesnek kell lennie. Ha valami nem jól sül el, akkor az a minimum, hogy a minta vagy szöveg elfuserált lesz. A rosszabb eset az, amikor az embernek az egészsége is veszélybe kerül egy higiéniai szempontból alul teljesítő tetováló szalonban. Gondold meg, hogy melyik szalonra bízod az első vagy sokadik tetoválásodat vagy a piercinged elkészítését, mert egy életen át viselni fogod a rossz döntésed következményeit!

Gyere hozzánk, és tetováltass győri tetováló szalonunkban, vagy kérj piercinget szakképzett kollégáinktól! Aki minket választ, annak az első és a sokadik tetoválása is olyan lesz, amilyet a fejében elképzelt, és büszkén viselheti. Ügyeltünk arra, hogy nálunk minden egyben legyen: ízlések, kényelmes tetováló szalon, profi szakemberek és korrekt árak is, nem beszélve a tiszta, higiénikus környezetről.

Biztosan vannak kérdéseid, amiket szeretnél feltenni nekünk, mielőtt meghozod a végső döntést. Gyere el hozzánk győri tetováló szalonunkba személyesen, és beszélgess velünk, de írhatsz nekünk vagy hívhatsz is a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

37669699_2030505557000640_2274730734272905216_n

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

A microdermal piercing apró, de látványos testékszer a különlegességek kedvelőinek!

Nem szereted, ha korlátok közé szorítanak, és csak minimális választási lehetőséged van? Bizonyára így vagy ezzel akkor is, ha a piercingekről van szó. Nem tetszik, hogy nem lehet bármelyik testrészeden hagyományos piercing? A microdermal piercinget viszont tényleg akárhol lehet viselni, mert speciálisan a bőr alá kerül, nem pedig valamelyik testrész köré.

microdermal piercing egy apró kövecske, ami dekoratív és egyedi látványt nyújt. Szolid, mégis látványos, hiszen apró, de észrevehető testékszerről van szó. Szó szerint bárhová kerülhet az egész bőrfelületen, ezért is olyan izgalmas egy ilyen piercinget választani. Természetesen, ha megunod, és már nem szeretnéd viselni, ezt is el lehet távolítani, a helye is begyógyul idővel.

microdermal piercing vagy egypontos testékszer segítségével a megjelenésed egy apró változtatással különlegesebbé válik. Az ékszer szinte önmagában is szép kiegészítő, ékszernek is beillik. Kerülhet az arcra, a dekoltázsra, karra, tarkóra is.

Keress fel minket bizalommal tetováló szalonunkban, és tudj meg többet a microdermal piercingekről!

 

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Mire kell figyelni a színes tetoválások ápolásakor?

Az elmúlt években óriási népszerűségnek örvendenek a színes tetoválások, rengetegen választanak látványos és figyelemfelkeltő mintákat. Ahogy más esetekben, úgy a színes tetoválásoknál is nagy figyelmet kell fordítani az utókezelésre, azonban ezesetben még körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lennie a vendégnek. Amennyiben Te is színes tetoválást szeretnél készíttetni, és kíváncsi vagy arra, hogy mire kell majd odafigyelned az ápoláskor, most itt a lehetőség, hogy információkat szerezz ezzel kapcsolatban!

színes tetoválások kezelése nagyjából megegyezik a fekete-fehér mintákéval, a különbség annyi, hogy sokkal nagyobb odafigyelést igényel az, hogy ne fakuljon ki a minta. Sok tetováló szakember ajánlja az ápoláshoz a Bepantent, mert taszítja a vizet, ugyanakkor nedvesen tartja a bőrt, és felgyorsítja a gyógyulás időszakát. A színes tetoválás kezeléséhez mindenképp a sima Bepanthenre lesz szükség, mert a Bepanthen Plus nagyon szárítja a bőrt. Legalább egy hétig nem szabad hagyni, hogy kiszáradjon a színes tetoválás, különben varosodni kezd, és ennek hatására ki is fakulhat a minta.

Ezen kívül fontos, hogy kerüld a napozást, az áztatást, mert ahogy a fekete-fehér mintáknál, úgy a színes tetoválásoknál is problémát okoznak. A higiéniáról se feledkezz meg, tartsd be mindenképp a szakember utasításait az ápolással kapcsolatban. Egyes esetekben a színes tetoválásoknál a szakemberek egyéni tanácsokkal is elláthatnak, hiszen előfordulhat, hogy a kész minta sokkal körültekintőbb gondoskodást igényel.

Ha még nem találtál megfelelő szakembert a színes tetoválásod elkészítéséhez, ne kutass tovább, mert jó helyen jársz! Tapasztalt szakembereink bármilyen mintát megvalósítanak. Igényes, színvonalas munkát végeznek, így a kész tetoválást büszkén viselheted majd életed végéig. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél bejelentkezni tetováló szalonunkba a színes tetoválás elkészítéséhez, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és kérj időpontot profi tetoválóinktól!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Szezonális tetoválások készítésében is számíthatsz ránk!

Tetováló szalonunkat mindig sokan keresitek fel, azonban ilyenkor, ahogy beköszönt az ősz, egyre többen érdeklődtök a szezonális tetoválásokkal kapcsolatban is. Természetesen ezekkel kapcsolatban is számíthattok ránk, legyen szó akár halloween, akár karácsony témájú munkáról. Alig várod már az idei halloween partikat? Legszívesebben egész évben töklámpást faragnál? Odáig vagy a karácsonyért, imádod az ünnephez kapcsolódó hangulatot? Ha szeretnéd mindezt örökre magadon is tudni, keress fel minket bátran szezonális tetoválásokkal kapcsolatban!

Ezekhez a témákhoz számtalan ötletes alkotás készíthető, amiket egész évben büszkén viselhetsz majd. A halloween kapcsán lehet szó akár egy barátságos töklámpásról vagy egy horrorfilmbe illő jelenetről, mi elkészítjük neked! Ilyenkor népszerűek még a nyílt sebet, vágásokat, karmolásokat, illetve összevarrt sebet ábrázoló szezonális tetoválások is, de sokan kérnek boszorkányt, fekete macskát, szellemet, pókot, pókhálót vagy épp egy-két egyszerű fekete könnycseppet. A lehetőségeknek csakis a fantázia szab határt, bármi elkészíthető, amit csak megálmodtál!

Ha inkább a karácsonyi időszak a te világod, akkor érdemes lehet elgondolkodnod egy aranyos hóemberen, egy fenyőágon vagy bármilyen más téli motívumon. A karácsonyi szezonális tetoválásod lehet akár hangulatos téli tájkép vagy akár Rudolf, a rénszarvas is, sőt, akár magát a Mikulást is szívesen rád tetováljuk! Nagyon jól mutat a karácsonyfa is, egy hógömb, de választhatod a hátadon röppenő, mesebeli Mikulás szánt is.

szezonális tetoválások egész évben a kedvenc ünnepedre emlékeztetnek majd, amikor ránézel, mindig eszedbe fog jutni róla, hogy mennyire szereted ezt az időszakot. Úgy döntöttél, hogy idén megleped magad egy különleges ajándékkal? Ha úgy gondolod, hogy szeretnél magadnak egy szezonális tetoválást, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Oszd meg velünk az elképzelésed, egyeztessünk vagy ötleteljünk együtt! Keress fel minket bizalommal!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Divatos fülpiercinget szeretnél?

A piercingek ma már megszokott dolognak számítanak; kerülhetnek orrba, szemöldökbe, köldökbe, nyelvbe, ajakba, de a klasszikus és megunhatatlan célpont a fül. A divatos fülpiercingeknek számos típusa létezik, az alábbiakban pedig róluk olvashatsz.

A klasszikus fülpiercing a fülcimpába kerül, és gyakorlatilag fájdalommentes a belövése, tehát elég sokan választják. Ha fültágítót szeretnél, ami szintén nagyon divatos fülpiercing típus, akkor mindenképp ezzel kell kezdened. A helixet a fülporcba helyezik, és többféle változatban kérhető, hiszen a fülkagylón számos helyre lehet piercinget helyezni. Kérheted az elülső részére, az anti-helixet pedig a fülkagyló felső frontoldalába. A triple conch három kisebb fülpiercing a belső részen, a flat-et pedig felülre szúrják. A tragus a fül elülső részén lévő kis porckinövés, ahova gyakran tetetnek piercinget, a daith pedig az alsó porcba kerül. A rook felülre, a hajlatba kerül, a leggyakoribb pedig az industrial típus, ami egy hosszabb, egyenes rúd, ami két helyen szúrja át a fület.

Természetesen még számos lehetőséged van, hiszen a hely kiválasztása csupán az első lépés, a következő a divatos fülpiercing! Az internetet böngészve számos különleges modellel találkozhatsz, de az egyszerű, klasszikus karika sose megy ki a divatból. Bármelyik mellett is döntesz, a végeredményhez szükség lesz arra, hogy betartsd a gyógyuláshoz szükséges utasításokat. Az első és legfontosabb a fertőtlenítés, amit naponta többször is el kell végezned az első időszakban, ami átlagosan 2-3 hét, de a teljes gyógyulás ennél tovább fog tartani: akár két hónap is lehet adottságoktól, illetve a szúrás helyétől függően. Mozgatni nem szabad, és arra is ügyelned kell, hogy ne akadjon bele semmibe, illetve ne kerüljön a sebbe a fertőtlenítőszeren kívül semmi, még víz sem. Csak így lehetsz biztos benne, hogy a divatos fülpiercinged örömet fog Neked okozni a későbbiekben is.

Divatos fülpiercingre vágysz? Válaszd tetováló szalonunkat Győrben, és ha kérdésed van, vagy időpontot szeretnél foglalni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Az UV sugárzás bőrkárosító hatásairól röviden, avagy mit kell tenned, ha meg akarod óvni a tetoválásodat

Nincs olyan ember, aki nem égett még le a napon, és ez alól valószínűleg Te sem vagy kivétel, ha pedig így van, akkor tudod, hogy mennyire fájdalmas is ez. Egy frissen készített tetoválás esetében ez a fájdalom még erősebb, és ha ezt nem szeretnéd átélni, akkor tenned kell ellene; alábbi írásunkban erről olvashatsz.

Amikor tetoválást készíttetsz, akkor tulajdonképpen egy egybefüggő, nyílt sebet is kapsz mellé grátisz. Amikor rásüt a nap a friss varratra, akkor erős, égető érzést fogsz tapasztalni, méghozzá azonnal. Ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor ne tedd ki közvetlen napfénynek az első néhány napban, vagyis kénytelen leszel vagy árnyékban közlekedni, vagy a tetoválást eltakaró ruházatot választani.

tetoválás készítését követően két-három hétig tart a gyógyulási időszak, de ez mindenkinél más és más: kinél rövidebb, kinél hosszabb. Ha meggyógyult, akkor már nem annyira veszélyes az UV sugárzás, de még mindig fontos, hogy óvd a varratot, és ez életed végéig így lesz: az UV sugarak egyik hatása a színek fakítása. A tetoválás készítéséhez használt festék sem kivétel, tehát mindig használj fényvédő krémet, mert ellenkező esetben a tetoválásod el fog halványulni! Lényeges, hogy ez nem csak a színes tetoválásokra vonatkozik, hanem a fekete-fehér képekre is.

A tetoválások kezelésénél fontos még, hogy a friss tetoválást nem szabad áztatni, vagyis a fürdés tilos, csak zuhanyozhatsz, de ettől függetlenül elengedhetetlen a tisztántartása. Erre mi a fertőtlenítő törlőkendőt szoktuk javasolni, és ezután be is kell krémezni a sebet. Ha feszülő érzést tapasztalsz, akkor valószínűleg kiszáradt a bőröd, tehát krémezned kell; erre eleinte hámképző kenőcsöt, később pedig, amikor elkezd hámlani, testápolót használj!

Ha tetoválást készíttetnél, illetve ha kérdésed lenne a menetével, vagy az utógondozással kapcsolatban, akkor kérünk, hogy keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Kisméretű, egyszerű tetoválások készítése ­– ha kedveled a minimalizmust

Ha tetoválásról esik szó, akkor a legtöbben egész kart, vádlit, vagy hátat beborító ábrákra asszociálnak, pedig nem mindenki szereti, ha hatalmas és feltűnő képek díszítik a testét. Manapság, főleg a hölgyek körében egyre népszerűbbek a kisméretű, egyszerű tetoválások, amik nem feltűnőek, viszont az egyéniség kifejezésére így is tökéletesen alkalmasak.

A minimalizmus kedvelői is könnyen megtalálják a számításukat, ha a kisméretű, egyszerű tetoválások között nézelődnek. Néhány vonallal is ki lehet fejezni mindent, amit a tetoválás viselője tudatni akar a világgal, ám a legtöbben eldugott helyekre kérik ezeket a varratokat. A boka, a csukló, illetve a comb a leginkább jellemző, bár az alkar és a váll is népszerű terület azok között, akik a kisméretű, egyszerű tetoválásokat részesítik előnyben.

Kisméretű, egyszerű tetoválást szeretnél készíttetni, méghozzá a legjobb minőségben? Keress fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessünk időpontot!

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

A kérdés, ami mindenkiben felmerül: fáj-e a piercing készítés?

Napjainkban virágkorukat élik a piercingek. Nagyon sokan viselnek testékszert, van, aki csak egy diszkrétebbet, de az sem ritka, akinek több is van. Amikor valaki úgy dönt, hogy szeretne egyet, biztosan felmerül benne a kérdés, hogy fáj-e a piercing készítés. Nézzük, mire érdemes készülni!

A kérdésre nincsen egyértelmű válasz. Jelentősen függ az egyéni fájdalomküszöbtől, és az sem mindegy, hogy hova kerül a testékszer. Általánosságban elmondható, hogy az orr- és a köldök piercing, valamint a fülben találhatóak kevésbé fájdalmasak, de a septun például már problémásabb. A nyelvpiercing szintén nem túl kellemes, ráadásul ebben az esetben a legnehezebb a gyógyulás, hiszen a száj tele van baktériumokkal. A piercing készítésénél a legfontosabb, hogy megbízható szalont válassz, és tartasd be az utókezeléshez kapott tanácsokat!

Amennyiben piercing készítésen gondolkodsz, keress fel minket bátran! Szalonunk profi munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a lehető legkevésbé legyen kellemetlen az élmény, Te pedig maximálisan elégedett legyél!

 

SILVER TATTOO & PIERCING GYŐR

Győri tetováló szalonunkban nem fogsz csalódni!

A tetoválás egy életreszóló dolog. Hiába lehet manapság halványítani, eltüntetni, aki eldönti, hogy tetoválást szeretne, az ideális esetben komolyan és véglegesnek gondolja. Éppen emiatt nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen tartós testdíszítés kinek a keze által valósul meg. Ha kiváló tetoválókat és megbízható szalont keresel, a győri tetováló szalonunkban megtalálod a számításaidat.

Keress fel minket bizalommal és legyél Te is egyike a tetoválásával és a szolgáltatásainkkal maximálisan elégedett vendégeink egyike! Mi, győri tetováló szalonunkban nemcsak azokat az alapvető feltételeket biztosítjuk, ami ahhoz kell, hogy biztonságos körülmények között készüljön el a tetoválás vagy éppen piercing, hanem ennél sokkal többet is nyújtunk. Tapasztalt, sokoldalú, nyitott tetováló mestereink igyekeznek mindenkinek az ötleteit megvalósítani.

Válassz olyan szalont az első vagy következő tetoválásod elkészíttetéséhez, aminek nem fogsz csalódni a teljesítményében! Bővebb információért lépj kapcsolatba győri tetováló szalonunkkal és a közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódj a részletekről!